De wasdroger is in veel huishoudens een niet weg te denken apparaat. Een defect aan de wasdroger is dan ook behoorlijk lastig. Vooral in ons regelmatig herfstachtige Nederland. Analbers Witgoed zorgt ervoor dat u uw wasdroger weer snel kunt gebruiken. Wij repareren uw wasdroger gewoon bij u thuis. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen.

Geen zorgen over de reparatie van uw wasdroger.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van condensdrogers of warmtepompdrogers. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed wasdrogers, maar ook repareren wij wasmachines, vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw wasdroger en andere witgoedapparaten.

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste reparaties snel en eenvoudig te verhelpen

Analbers Witgoed : Uw wasdroger specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw wasdroger bij u thuis
    • Ruime voorraad wasdroger onderdelen
     • Reparateur voor alle merken warmtepompdrogers en condensdrogers

Uw wasdroger laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.