De vaatwasser is een bijna onmisbaar apparaat geworden in elk huishouden. Bij een defect aan uw inbouwvaatwasser of vrijstaande vaatwasser zorgt Analbers Witgoed voor een snelle en vakkundige reparatie. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen. Voor een reparatie komen wij bij u thuis.

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) vaatwasser.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van vaatwassers. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed (inbouw) vaatwassers, maar ook repareren wij wasmachines, wasdrogers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw andere inbouwapparaten, zoals espresso machines/koffieautomaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw vaatwasser en andere witgoedapparaten.

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo kunnen wij de meeste reparaties snel en voordelig verhelpen.

Analbers Witgoed : Uw vaatwasser specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw (inbouw) vaatwasser bij u thuis
    • Ruime voorraad witgoed onderdelen
     • Reparateur voor alle merken vaatwassers

Uw (inbouw) vaatwasser laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.