Stofzuiger ermee gestopt? Niet meer tevreden over het zuigresultaat? Laat ons uw stofzuiger onderzoeken. In veel gevallen is het snoer of een schakelaar defect. Dan vallen de kosten van een reparatie in het algemeen wel mee. Wilt u direct doorgaan met schoonmaken, dan kunt u een leen-stofzuiger (indien voorradig) meekrijgen van ons.  Zo spaart u het milieu en bespaart u uzelf hoge kosten!

Geen zorgen over de reparatie van uw stofzuiger.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van stofzuigers.

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed stofzuigers, maar ook repareren wij wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw stofzuiger en al uw (inbouw) witgoedapparaten. 

Stofzuigers worden door ons uitsluitend gerepareerd in onze werkplaats. U kunt uw stofzuiger bij ons ter reparatie of voor onderhoud afgeven, tijdens openingstijden van onze winkel.

Analbers Witgoed : Uw stofzuiger specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw stofzuiger
    • Ruime voorraad stofzuiger onderdelen
     • Reparateur voor alle merken stofzuigers

Uw stofzuiger laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.