Bijna in elke keuken staat wel een (inbouw) magnetron, combi-magnetron of (hetelucht) oven. Dit apparaat wordt in veel huishoudens dagelijks gebruikt. Wanneer deze niet goed verwarmt, het draaiplateau niet meer draait of er is een ander defect dan zorgt Analbers Witgoed voor een vlotte oplossing, Wij repareren alle merken en doen dit gewoon bij u thuis. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen.

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) magnetron/oven.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van (inbouw) ovens en magnetrons. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed (inbouw) ovens en magnetrons, maar ook repareren wij wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw andere inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw oven/magnetron en andere witgoedapparaten.

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste reparaties snel en eenvoudig te verhelpen.

Analbers Witgoed : Uw magnetron/oven specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw (inbouw) oven/magnetron bij u thuis
    • Ruime voorraad oven / magnetron onderdelen
     • Reparateur voor alle merken ovens en magnetron

Uw (inbouw) oven/magnetron laten repareren? Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.