In uw keuken is een (inbouw) kookplaat natuurlijk onmisbaar. Wanneer deze niet goed werkt, is dat behoorlijk lastig. Analbers Witgoed zorgt voor een snelle oplossing, zodat u weer snel heerlijke gerechten kunt koken, bakken of braden. Wij repareren diverse warmtebronnen, zoals gas, elektrisch, inductie en keramisch. Dit doen wij gewoon bij u thuis. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) kookplaat.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van kookplaten. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed inbouw kookplaten, maar ook repareren wij wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw wasmachine en andere witgoedapparaten. 

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste kookplaat reparaties snel en eenvoudig te verhelpen.

Analbers Witgoed : Uw kookplaat specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw (inbouw) kookplaat bij u thuis
    • Ruime voorraad kookplaat onderdelen
     • Reparateur voor alle merken (inbouw) kookplaten

Uw (inbouw) kookplaat laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.