De koelkast is belangrijk voor onze versproducten, omdat koeling van diverse producten een must is voor uw gezondheid. Juiste temperatuur van uw koelkast zorgt voor versheid en houdbaarheid van de etenswaren in uw koeling. Een defect aan de koelkast heeft dan ook meteen vervelende gevolgen.

Analbers Witgoed zorgt voor een snelle oplossing, zodat uw koelkast weer gauw op de juiste manier functioneert. Wij repareren uw koelkast of diepvriezer bij u thuis. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) koelkast/diepvriezer.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van koelkasten en diepvriezers. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed koelkasten, maar ook repareren wij wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw andere inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw koelkast, diepvriezer en andere witgoedapparaten. 

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste reparaties snel en eenvoudig te verhelpen.

Analbers Witgoed : Uw koelkast of diepvriezer specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw (inbouw) koelkast/diepvriezer bij u thuis
    • Ruime voorraad koelkast onderdelen
     • Reparateur voor alle merken koelkasten en vrieskasten

Uw koelkast of diepvriezer laten repareren? Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.