Analbers Witgoed repareert en verkoopt alle merken afzuigkappen.
Of het nu gaat om een vlakscherm of wandschouwkap die niet meer zuigt of om een plafondunit waarvan de filters verstopt zijn. Onze ervaren monteurs hebben uitgebreide productkennis van afzuigkappen en helpen u graag bij het oplossen van het probleem.

Zoekt u een onderdeel voor een afzuigkap? Ook daarmee kunnen wij u snel helpen. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad, anders bestellen wij het voor u! Wilt u uw afzuigkap vervangen? Analbers Witgoed is een inbouwspecialist van huishoudelijke apparaten. Wij geven u advies, komen bij u thuis inmeten en tot slot wordt de nieuwe afzuigkap professioneel ingebouwd door onze inbouwspecialist.

Kom eens in onze showroom en laat u adviseren over de verschillende soorten en modellen afzuigkappen. Ook voor service en advies over afzuigkappen moet u bij Analbers Witgoed zijn!!

Geen zorgen over de reparatie van uw (inbouw) Afzuigkap

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van afzuigkappen.

Al meer dan 20 jaar repareert Analbers Witgoed afzuigkappen, maar ook repareren wij wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw afzuigkap en andere witgoedapparaten. 

Analbers Witgoed : Uw (inbouw) afzuigkap specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw afzuigkap
    • Ruime voorraad afzuigkap onderdelen
     • Reparateur voor alle merken afzuigkappen
     •  

      Uw (inbouw) afzuigkap laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.