Het juiste apparaat voor u

Witgoedspecialist Analbers Witgoed is gevestigd in Almelo aan de Rietstraat 237. Voor zowel verkoop als reparaties en service bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel/showroom vindt u een mooi assortiment van vrijstaande -en inbouwapparaten.

Door jaren lange ervaring op het gebied van witgoed kunnen wij u goed adviseren bij het vervangen van een wasmachine, wasdroger, koel-vriesapparatuur of een nieuwe (inbouw)vaatwasser. Tevens kunnen wij u advies op maat geven bij het vervangen van inbouwapparaten in uw keuken zoals; kookplaten, magnetrons, (combi)ovens en afzuigkappen. Van inmeten tot plaatsen kan door ons worden verzorgd.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze "knusse" winkel. Ons team en de koffie staat altijd voor u klaar! 

Ook kunt u alvast onze “online showroom” bezoeken, om een indruk te krijgen van ons assortiment. Staat er niet bij wat u zoekt, vraag ons om informatie.

Analbers Witgoed : Uw witgoed specialist

  • Vakkundige verkopers
  • Concurrerende prijzen
  • Ruime voorraad witgoed apparaten
  • Eigen bezorgdienst

Wilt u meer informatie over een witgoedapparaat? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.