De wasmachine is een apparaat dat in veel huishoudens bijna dagelijks gebruikt wordt. Een defect aan de wasmachine is dan ook zeer vervelend. Analbers Witgoed zorgt voor een snelle oplossing, zodat u uw wasmachine weer snel kunt gebruiken. Wij repareren uw wasmachine gewoon bij u thuis. In de meeste gevallen kunnen wij een afspraak met onze monteur binnen twee werkdagen al inplannen.

Geen zorgen over de reparatie van uw wasmachine.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten in het repareren van wasmachines. 

Al meer dan 25 jaar repareert Analbers Witgoed wasmachines, maar ook repareren wij wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigkappen. Ook reparaties aan al uw inbouwapparaten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ons serviceteam volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te worden gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen in de witgoedbranche. Zo kunnen wij vakkundige monteurs bieden voor de reparatie van uw wasmachine en andere witgoedapparaten. 

Onze servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare onderdelen en gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste reparaties snel en eenvoudig te verhelpen.

Analbers Witgoed : Uw wasmachine specialist

  • Vakkundige servicemonteurs
   • Snelle reparatie van uw wasmachine.
    • Ruime voorraad witgoed onderdelen
     • Reparatie van alle merken wasmachines

Uw wasmachine laten repareren? Bel ons 0546-819277 of vul onderstaand contactformulier in.

contactformulier

In overleg plannen wij de reparatie in op het dagdeel van uw voorkeur en zorgen wij dat dit op korte termijn gebeurt. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak in te plannen.

Reparatieservice Prijsopgave Anders

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.